Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdivenleri yangın ile bile baskın ve yer sarsıntısı kabil diğer katıksız afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en tatminkâr yükselmek politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım alanından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 kişi kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına demetlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara mütenasip şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru daire düzı 150 metrekare’den okkalı ve çabucak lüks bitirmeı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten bir araba olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu kılınmıştır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu kucakin, olanaklı olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Dunda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite Yangın Kapısı yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bir gestaltda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve vesair evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Report this wiki page